kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Zaini chocolade verrassingseieren zeedieren

Zaini

2 . 99

60 Gram

Ontdek de onderwaterwereld: Zaini choco verrassingseieren, 3-pak!

  • Heerlijke chocolade verrassing
  • Drie zee-dier thema eieren
  • 60 gram chocoladegenot

omschrijving

Verrukkelijke Diepzee Verrassingen met Zaini Choc Eggs Sea Animals! Duik in de wereld van maritieme magie met de Zaini choc eggs Sea animals 3-pak, een chocoladeverrassing die niet alleen de smaakpapillen prikkelt maar ook de fantasie stimuleert. Dit romige, rijke product combineert de onweerstaanbare lokroep van chocolade met de opwinding van een verrassing. De Zaini choc eggs Sea animals zijn verpakt in een aantrekkelijke doos die direct de aandacht trekt. Met een netto-inhoud van 60 gram vind je in elk van de drie verrassingseieren een zee-dierfiguurtje, wachtend om ontdekt te worden. Het is het perfecte geschenk of traktatie voor iedereen die houdt van een beetje avontuur bij hun snack! Beschouw elk chocolade-ei als een duik in een diepzee avontuur met smakelijke beloningen. Bewaar en gebruik Zaini Choc Eggs Sea Animals Hoewel deze zee-thematische chocolade verrassingseieren niet al te lang zullen blijven liggen door hun heerlijkheid, is het toch belangrijk om ze op de juiste manier te bewaren. Zorg ervoor dat deze schatten op een droge en koele plaats bewaard worden, weg van direct zonlicht en elke warmtebron, om de kwaliteit en smaak zo optimaal mogelijk te houden. Een keukenkastje of een voorraadkast bij een constante, gematigde temperatuur is ideaal. Zo garandeer je dat elke hap een smeuïge verrassing blijft en de figuurtjes hun geheimen blijven onthullen bij elke opengebroken schaal. Meer over Zaini Choc Eggs Sea Animals Voor liefhebbers van chocoladeverrassingen die op zoek zijn naar nog meer variatie, biedt het assortiment van Zaini een reeks alternatieven. Of het nu de Zaini chocolade-eieren met jungle dieren of de varianten met cartoonfiguren zijn, er is altijd wel een leuke en smakelijke verrassing te vinden voor jong en oud. Deze choc eggs Sea animals vervoegen zich moeiteloos tussen de favorieten door hun unieke zee-thematiek en kwalitatieve chocolade. Het is niet alleen smullen met Zaini, het is ook nog eens een avontuurlijke ontdekkingstocht die doorgaat lang nadat de chocolade op is. Probeer ze allemaal en maak elke snacktijd zowel leerrijk als lekker!
  • Ei met melkchocolade en verrassing (cacaobestanddelen ten minste 34%)
  • Ei met melkchocolade en verrassing (cacaobestanddelen ten minste 34%)
inhoud en gewicht
60 Gram

ingrediënten

ingrediënten
suiker, cacaoboter, MELKpoeder, cacaomassa, WEIpoeder, magere MELKpoeder, emulgator: SOJAlecithine, natuurlijk vanille aroma. Kan NOTEN bevatten.
allergie-informatie

bevat: melk, noten, soja

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 5.7 gram

Koolhydraten 57 gram

Koolhydraten waarvan suikers 56 gram

Vet 32 gram

Vet waarvan verzadigd 20 gram

Zout 0.22 gram

bewaren

Koel en droog bewaren

gebruik

Waarschuwing: bevat speelgoed. Verslikkingsgevaar: kleine stukjes. Ouderlijk toezicht wordt aanbevolen. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar

contactgegevens

STAR SWEETS HOLLAND B.V

Zaini chocolade verrassingseieren zeedieren
2 . 99