kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Verstegen Italiaanse kruiden

Verstegen

4 . 59

50 Gram

Proef Italië thuis met Verstegen Italiaanse kruiden, 50g Tray

  • Pure Italiaanse smaaksensatie
  • A-merk kwaliteitskruiden
  • Handige trayverpakking 50g

omschrijving

Ontdek de authentieke smaak met Verstegen Italiaanse kruiden Waan jezelf in een Italiaanse keuken met de aromatische Italiaanse kruiden van Verstegen. Deze mix is een onmisbaar ingrediënt voor wie verlangt naar de authentieke, robuuste smaken van het Mediterrane leven. De 50 gram netto-inhoud is genoeg om je talloze gerechten te voorzien van een rijke en volle smaak. Als A-Merk binnen de kruidenwereld, staat Verstegen garant voor kwaliteit en originaliteit, waarbij deze kruiden verpakt in een handige tray hun aroma's behouden voor jouw culinaire creaties. Bewaar en gebruik Verstegen Italiaanse kruiden Verstegen Italiaanse kruiden blijven, mits goed bewaard, lange tijd houdbaar en zorgen keer op keer voor die kenmerkende Mediterrane flair in je gerechten. De specerijen zijn het beste te bewaren op een koele, droge plaats, bij voorkeur in een dicht afgesloten tray, uit direct zonlicht. Zo blijven de kracht en het aroma van de kruiden behouden en kun je op elk moment genieten van de beste kwaliteit voor jouw Italiaans getinte gerechten. Meer over Verstegen Italiaanse kruiden Mocht je eens willen variëren, dan biedt Verstegen ook andere kruidenmixen die je gerechten naar een hoger niveau tillen. Probeer bijvoorbeeld eens de Franse of Marokkaanse kruidenmixen voor een andere culinaire reis. Maar één ding is zeker: de Italiaanse kruiden van Verstegen zijn een echte smaakmaker die in geen enkele keuken mag ontbreken. Ervaar de passie van Italiaanse kruiden en laat je inspireren door de veelzijdigheid in jouw kookkunsten.
  • Italiaanse kruiden zonder zout
inhoud en gewicht
50 Gram

ingrediënten

ingrediënten
100% kruiden (basilicum, tijm, oregano, bonenkruid).

contactgegevens

Verstegen Spices & Sauces B.V. - CD

Verstegen Italiaanse kruiden
4 . 59