kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Spar schnitzel kipfilet

Spar

4 . 73

280 gram

Proef de smaak van eigen bodem met Spar kipfiletschnitzel!

  • Vers bereide kipschnitzel
  • Verpakt in handige tray
  • Ideaal gewicht van 1kg

omschrijving

Ontdek de smaakvolle Spar blk kipfiletschnitzel Ben je op zoek naar een snel, smakelijk en voedzaam component voor je maaltijd? Dan is de Spar blk kipfiletschnitzel jouw ideale keuze. Dit heerlijke stukje vlees staat garant voor een uitgebalanceerde maaltijd die niet alleen vult maar ook verrukt. De Spar blk kipfiletschnitzel, met zijn unieke smaak en malse structuur, komt in een handige verpakking van 1 KGM. Verpakt in een stevige tray, wordt kwaliteit en versheid gegarandeerd zodat jij keer op keer kunt genieten van een heerlijke schnitzel uit eigen keuken. Bewaar en gebruik Spar blk kipfiletschnitzel Omdat het hier gaat om een houdbaar product, is de blk kipfiletschnitzel van Spar een fantastische keuze voor iedereen die graag maaltijden plant. Het kan veilig in de koelkast bewaard worden - raadpleeg altijd de houdbaarheidsdatum op de verpakking voor de best te gebruiken periode. Het bewaaradvies luidt om de schnitzel in de koelkast te bewaren op een temperatuur tussen 2°C en 7°C, zodat je de optimale smaak en kwaliteit behoudt tot het moment van bereiden. Meer over Spar blk kipfiletschnitzel Als je eens wat anders wilt, zijn er tal van alternatieven voor de blk kipfiletschnitzel die je kunt verkennen. Probeer bijvoorbeeld eens een vegetarische schnitzel voor een vleesvrij alternatief of een varkensschnitzel voor een andere vleessoort. Welke keus je ook maakt, de Spar blk kipfiletschnitzel biedt de perfecte uitgangspunt voor een snelle, eenvoudige maaltijd die je in een mum van tijd op tafel tovert. Varieer met bijgerechten en sauzen om elke maaltijd weer iets bijzonders te maken!
  • Gepaneerde en gekruide kipschnitzel, scharrel binnengehouden.
inhoud en gewicht
280 gram

ingrediënten

ingrediënten
85% Kippenvlees*, 9% paneermix (paneermeel (TARWEBLOEM, zout, gist, paprikapoeder), specerijen, zout, gistextract, rijstbloem, zonnebloemolie, natuurlijk aroma), water, rijstebloem, zout, maltodextrine, specerijen, paprikaconcentraat, zonnebloemolie, peterselie, zetmeel (maïs, TARWE), bloem (maïs, TARWE, SOJA), SOJA-EIWIT, emulgator: E466, MELKEIWIT. * = Beter Leven keurmerk 1 ster
allergie-informatie

bevat: melk, soja, tarwe

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 21.48 gram

Koolhydraten 7.76 gram

Koolhydraten waarvan suikers 0.35 gram

Vet 1.49 gram

Vet waarvan verzadigd 0.54 gram

Zout 0.62 gram

bewaren

Gekoeld bewaren (max. 4°C). Zo spoedig mogelijk na aankoop consumeren, uiterlijk op de vermelde houdbaarheidsdatum, mits gekoeld bewaard (max. 4°C).

contactgegevens

GROENLANDKIP KIPPRODUCTEN

Spar schnitzel kipfilet
4 . 73