kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Spar hamburger smokey

Spar

2 . 99

200 Gram

Smokey spar runderhamburger: puur genieten in een handomdraai!

  • Smokey beef flavor
  • 200 gram nettogewicht
  • Handig bakje verpakking

omschrijving

Geniet van de Heerlijke Spar Runderhamburger Smokey Flavor Trakteer jezelf op de smakelijke sensatie van Spar's runderhamburger met een unieke smokey smaak. Deze sappige hamburgers zijn perfect voor een gezellige barbecue of een snelle, smakelijke maaltijd tijdens drukke dagen. Verpakt in een praktisch bakje van 200 GRM, bieden Spar's smokey hamburgers je kwaliteit en gemak. Plus, met Spar's belofte voor kwaliteit, weet je dat je een product in handen hebt dat voldoet aan hoge standaarden. Eet smakelijk met deze heerlijke functionele productnaam: hamburger met een authentieke rokerige twist. Bewaar en gebruik Spar Runderhamburger Smokey Houd de smaak van je Spar runderhamburgers smokey optimaal door ze op de juiste manier te bewaren. Hoewel dit een houdbaar product is, is het aan te raden ze na aankoop in de koelkast te bewaren en ze binnen enkele dagen te gebruiken voor de beste smaak- en kwaliteitservaring. Het bakje waarin ze zijn verpakt zorgt ervoor dat ze gemakkelijk op te bergen zijn in de koelkast. Zorg dat je de hamburgers grondig verhit totdat ze volledig gaar zijn voordat je ze serveert, voor een veilige en smaakvolle maaltijd. Meer over Spar Runderhamburger Smokey Als je eenmaal de rijke, rokerige smaak van Spar's runderhamburgers hebt ervaren, wil je misschien ook andere varianten ontdekken. Spar biedt een breed scala aan hamburgers en vleesproducten die kunnen dienen als alternatieven voor deze smokey lekkernij. Probeer bijvoorbeeld de klassieke runderhamburger of een van de vele andere smaakvarianten die Spar in het assortiment heeft. Of je nu kiest voor spicy, kruidig, of een andere favoriet, Spar heeft altijd een hamburger die past bij jouw persoonlijke smaak. Combineer ze met verse broodjes en jouw favoriete toppings voor de ultieme burgerervaring. Ontdek het zelf en laat je verrassen door de veelzijdigheid van Spar's vleesassortiment!
  • Gekruide runderhamburgers, rundvleesbereiding.
inhoud en gewicht
200 Gram

ingrediënten

ingrediënten
96% rundvlees, water, conserveermiddel: E261, antioxidant: E301, specerijen (witte peper, cayennepeper, knoflookpoeder, paprikapoeder), gedroogde groenten (ui, tomaatpoeder), natuurlijk aroma, zout, raapzaadolie, rookaroma.

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 18 gram

Koolhydraten 1.3 gram

Koolhydraten waarvan suikers 1.1 gram

Vet 14.3 gram

Vet waarvan verzadigd 6 gram

Zout 1.54 gram

bewaren

Gekoeld bewaren (max. 4°C). Zo spoedig mogelijk na aankoop consumeren, uiterlijk op de vermelde houdbaarheidsdatum, mits gekoeld bewaard (max. 4°C).

gebruik

Door en door verhitten voor consumptie

contactgegevens

Westfort retail

Spar hamburger smokey
2 . 99