kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Spar grillburger

Spar

3 . 69

280 Gram

Spar grillburger: jouw smakelijke BBQ-topper in een handig bakje!

  • Ideaal gegrilde smaak
  • 280 gram puur genot
  • Handig bakje voor versheid

omschrijving

Ontdek de Smaakvolle Spar Grillburger Toe aan een smaakvolle toevoeging aan jouw barbecue of diner? De Spar grillburger is precies wat je nodig hebt om jouw maaltijd naar een hoger niveau te tillen. Deze heerlijke grillburger biedt de perfecte combinatie van gemak en smaak. Verpakt in een handig bakje met een netto-inhoud van 280 gram, is deze functionele productnaam grillburger meer dan zomaar een item; het is een ervaring. Bereid met de vertrouwde kwaliteit van Spar, belooft elke hap een genot te zijn voor de smaakpapillen. Bewaar en gebruik de Spar Grillburger Om ervoor te zorgen dat je optimaal kunt genieten van de Spar grillburger, is het belangrijk deze op de juiste manier te bewaren. Gelukkig is de grillburger lang houdbaar mits deze gekoeld bewaard wordt. Controleer altijd de houdbaarheidsdatum op het bakje voor de exacte bewaartermijn. Bewaar de burger in de koelkast en zorg ervoor dat deze goed afgesloten blijft om de versheid te garanderen. Of je deze nu serveert tijdens een gezellige barbecue of als snelle maaltijd na een drukke werkdag, de Spar grillburger staat garant voor een sappige en smakelijke ervaring. Meer over de Spar Grillburger Terwijl de Spar grillburger op zich al een fantastische keuze is, kun je soms in de stemming zijn voor iets anders. Gelukkig biedt Spar een breed assortiment aan vleesproducten die perfect kunnen dienen als alternatief. Overweeg bijvoorbeeld eens een Spar kipfilet voor een lichtere maaltijd of een Spar vegaburger als je op zoek bent naar een vegetarische optie. Wat jouw voorkeur ook is, Spar heeft genoeg keuzes om aan jouw culinaire wensen te voldoen. Begin aan een smaakvolle reis met de Spar grillburger en ontdek de rijke smaken die Spar te bieden heeft.
  • Grillburgers, varkens- en rundvleesbereiding
inhoud en gewicht
280 Gram

ingrediënten

ingrediënten
57% varkensvlees, 38% rundvlees, zout, water, gedroogde groenten (ui, tomaatpoeder, paprika, prei, kool), specerijen (korianderzaad, paprikapoeder, kruidnagel, foelie, peper, gemberpoeder), antioxidant: E301/ E300, conserveermiddel: E261.

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 16.7 gram

Koolhydraten 0.9 gram

Koolhydraten waarvan suikers 0.6 gram

Vet 19.2 gram

Vet waarvan verzadigd 7.5 gram

Zout 1.38 gram

bewaren

Gekoeld bewaren (max. 4°C). Zo spoedig mogelijk na aankoop consumeren, uiterlijk op de vermelde houdbaarheidsdatum, mits gekoeld bewaard (max. 4°C).

gebruik

Door en door verhitten voor consumptie

contactgegevens

Westfort retail

Spar grillburger
3 . 69