kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Spar chocolade bavaroise vlaai half

Spar

8 . 99

1 Stuks

SPAR vlaai: vers, verrukkelijk en altijd klaar voor jouw dagelijks verwenmoment.

  • Bereid met zorg, verpakt met liefde
  • Bewaren voor langere versheid
  • Geniet met koffie of een bolletje ijs

omschrijving

Vers verleidende SPAR vlaai Welkom bij de dagelijkse verwennerij van SPAR! Open de deksel van de doos en laat u verrassen door onze heerlijke SPAR vlaai. Deze vlaai is een prachtig stuk banket dat in elke SPAR-gemakswinkel te vinden is. Uitblinkend in smaak en versheid, is dit het ideale gebak voor jouw ontbijt of lunch. Daarbij komt dat elke vlaai zorgvuldig is bereid en verpakt. Het is een traktatie waar je elke dag naar uitkijkt! Bewaar en gebruik de SPAR vlaai Zodra je de SPAR vlaai thuis hebt, is ons advies om deze direct in de koelkast te plaatsen. De minimale houdbaarheid van de vlaai voor de winkel is twee dagen, maar eenmaal geopend raden we aan het product binnen een dag te consumeren. Bewaar de vlaai altijd in de originele verpakking en sluit deze goed af om de versheid te behouden. Vergeet niet dat verse producten het beste smaken, dus geniet ervan zodra je kan! Lekker bij de SPAR vlaai De SPAR vlaai is op zichzelf al een overheerlijke traktatie. Wanneer je er echter een nog rijker moment van wilt maken, is het een goed idee om de vlaai te vergezellen van een vers gezette kop koffie of thee. Hou je van fruit? Overweeg dan om plakjes vers fruit toe te voegen voor een extra frisse smaak of serveer er een bolletje vanille-ijs bij voor een echt verwenmoment. Eet smakelijk en geniet van de pure verwennerij die de SPAR vlaai jou biedt. Vergeet niet, er is altijd ruimte voor een beetje extra verwennerij vanuit jouw favoriete winkel voor dagelijks gemak.
  • Vlaaibodem gevuld met 38% bavaroise met chocoladesmaak gedecoreerd met 6% topping met chocoladesmaak, 6% witte topping op basis van melk en plantaardige olie en 6% chocoladeschaafsel
inhoud en gewicht
1 Stuks

ingrediënten

ingrediënten
magere MELK, suiker, water, TARWEBLOEM, plantaardige oliën (palmpit, palm, raapzaad, zonnebloem, koolzaad), roomboter (MELK), magere cacaopoeder, dextrose, cacaomassa, cacaoboter, palmvet, gemodificeerd TARWEZETMEEL, SCHARRELKIPPENEI, glucose-fructosestroop, weipoeder (MELK), maïszetmeel, sheaboter, HAZELNOOT, magere MELKPOEDER, rundergelatine, volle MELKPOEDER, natuurlijk aroma, emulgator: E471/E433/E450/E322 (SOJA), gedroogde glucosestroop, stabilisator: E407/E339/E516, suikerstroop, kleurstof: E160a/E160c/E124/E162/E171/E100/E172, zout, SCHARRELKIPPENEI-EIGEEL, cacaopoeder, verdikkingsmiddel: E401/E412/E415, MELKEIWIT, aroma, natuurlijk vanillearoma, citroenschil, zuurteregelaar: E330, glucosestroop, rijsmiddel: E501. Kan sporen van andere NOTEN bevatten.
allergie-informatie

bevat: ei, melk, noten, soja, tarwe

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 3 gram

Koolhydraten 32.5 gram

Koolhydraten waarvan suikers 23.9 gram

Vet 20.5 gram

Vet waarvan verzadigd 14.6 gram

Zout 0.15 gram

bewaren

Gekoeld bewaren (max. 7°C).

contactgegevens

BAKKERIJ DAM

Spar chocolade bavaroise vlaai half
8 . 99