kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Spa touch cherry

Spa

1 . 89

1 Liter

Spa Touch Cherry: bruisend plezier in elke slok!

  • Verfrissende kersensmaak
  • A-merk kwaliteit
  • Handige krimpverpakking

omschrijving

Verfris Jezelf met de Levendige Spa Touch of Cherry Verrijk jouw dag met een subtiele smaaksensatie; Spa Touch of Cherry brengt een fruitige twist aan het bekende mineraalwater. Dit A-Merk product combineert de zuiverheid van Spa water met een vleugje kersenaroma voor een unieke drinkervaring. Met een netto-inhoud van 1 LTR in een handige krimpverpakking is deze 'touch' serie ontworpen om mee te nemen en te genieten, waar je ook bent. Als functionele productnaam belooft Spa Touch jou een elegante hint van kers die je dorst lest en jouw zintuigen prikkelt. Bewaar en Gebruik Spa Touch of Cherry Spa Touch of Cherry is een houdbaar product dat je langere tijd kunt bewaren. Bewaar de fles op een koele, droge plaats uit de buurt van direct zonlicht om de optimale smaak te garanderen. Eenmaal geopend, is het aan te raden om de fles in de koelkast te zetten en binnen een paar dagen te consumeren voor de beste frisheid en smaaksensatie. Meer over Spa Touch of Cherry Bent je op zoek naar variatie? Spa biedt naast de Touch of Cherry ook andere varianten, zoals Spa Touch of Lemon of Spa Touch of Apple, om te zorgen voor afwisseling in je hydratatie-keuzes. Elk van deze alternatieven brengt een andere natuurlijk aroma met zich mee, waardoor je altijd een smaak vindt die bij jouw voorkeur past. Geniet van de verfijnde, natuurlijke smaken die Spa te bieden heeft en verrijk jouw waterbeleving.
  • Gearomatiseerde drank met natuurlijk aroma van kers en op basis van koolzuurhoudend natuurlijk mineraalwate
inhoud en gewicht
1 Liter

ingrediënten

ingrediënten
INGREDIENTEN: Koolzuurhoudend natuurlijk mineraalwater 99,9% (bron : Marie-Henriette), natuurlijke kers en appel aroma’s.

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 0 gram

Koolhydraten 0 gram

Koolhydraten waarvan suikers 0 gram

Vet 0 gram

Vet waarvan verzadigd 0 gram

Zout 0 gram

bewaren

Ten minste houdbaar tot einde: zie fles. Gekoeld drinken. Na opening 3 dagen houdbaar. Bewaar uit de zon, in een nette, droge, koele en geurloze omgeving.

gebruik

Gekoeld drinken

contactgegevens

SPADEL NEDERLAND B.V.

Spa touch cherry
1 . 89