kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Smint pastilles lemon

Smint

1 . 69

36 Gram

Adem vrijuit met Smint defensive lemon pastilles - frisse kracht!

  • Verfrissende citroensmaak
  • 36 gram compacte frisheid
  • A-merk kwaliteitsgarantie

omschrijving

Smint Defensive Lemon Pastilles: Verfrissend en Beschermend Zoek je naar een snelle manier om je mond te verfrissen en tegelijkertijd te zorgen voor een beschermend gevoel? Laat je verrassen door Smint Defensive Lemon Pastilles, jouw dagelijkse bondgenoot voor frisse adem en een zelfverzekerd gevoel. Deze heerlijk verfrissende lemon pastilles zijn niet alleen aromatisch, maar ook handig voor onderweg. Met het A-Merk Smint kies je voor kwaliteit en vertrouwen. De netto-inhoud van het doosje is 36 gram, perfect om altijd bij je te dragen. De praktische verpakking in de vorm van een doosje maakt het eenvoudig om een pastille te pakken zonder te morsen. Smint Defensive Lemon Pastilles zijn meer dan alleen frisse adem: ze zijn een beleving op zich. Bewaar en gebruik Smint Defensive Lemon Pastilles De houdbaarheid van Smint Defensive Lemon Pastilles is ruim, waardoor je enige tijd vooruit kunt met dit verfrissende product. Controleer altijd de houdbaarheidsdatum op de verpakking voor de beste kwaliteit en smaak. Het ideale bewaaradvies is om het doosje op een droge en koele plek te houden, weg van direct zonlicht en temperatuurwisselingen. Zo zorg je ervoor dat de pastilles hun frisse citrussmaak en defensieve eigenschappen behouden. Neem ze makkelijk mee in je tas of bewaar ze in je auto of bureau voor een snelle pick-me-up gedurende de dag. Meer over Smint Defensive Lemon Pastilles Als je een alternatief zoekt voor Smint Defensive Lemon Pastilles, kun je kiezen uit een reeks andere smaakvarianten en producten die ook zorgen voor een frisse adem en een aangenaam mondgevoel. Er zijn diverse merken die pastilles aanbieden met verschillende functies, van extra verfrissend tot toegevoegde vitamines. Toch blijven de Smint pastilles uniek met hun defensieve karakter en onderscheidende citrussmaak die een extra fris gevoel geeft. Sluit de durf om innovatief te zijn in jouw dagelijkse routine niet uit en laat Smint Defensive Lemon Pastilles je discrete maar krachtige partner in frisheid zijn.
  • Pastilles ter verfrissing van de adem, met zoetstoffen. Met toegevoegd zink, vitamine C en vitamine B6.
  • Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben. Een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding zijn belangrijk.
inhoud en gewicht
36 Gram

ingrediënten

ingrediënten
Zoetstoffen (isomalt, maltitolstroop, sucralose, acesulfaam-K), vulstof (polydextrose), vitamine C (natrium-L-ascorbaat), aroma's, voedingszuren (citroenzuur, melkzuur), menthol, zinklactaat, stabilisator (glycerol), concentraten (saffloer, citroen), vitamine B6 (pyridoxinehydrochloride), eucalyptol Kan melk en soja bevatten.
allergie-informatie

bevat: melk, soja

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 0 gram

Koolhydraten 90 gram

Koolhydraten waarvan suikers 0 gram

Vet 0 gram

Vet waarvan verzadigd 0 gram

Zout 0.34 gram

contactgegevens

PERFETTI VAN MELLE B.V.

Smint pastilles lemon
1 . 69