kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Smint pastilles defensive

Smint

1 . 69

36 Gram

Adem zelfvertrouwen met Smint defensive pastilles - frisse adem to go!

  • Frisse adem met Smint
  • 36g vol muntsmaak
  • Handige meeneemverpakking

omschrijving

Ontdek de Frisheid van Smint Defensive Pastilles Een frisse adem waar en wanneer jij het nodig hebt, dat beloven de Smint defensive pmint pastilles. Perfect voor onderweg of na een kop koffie, zodat je altijd zelfverzekerd kunt blijven. Deze premium pastilles van het bekende A-merk Smint zorgen niet alleen voor een frisse sensatie, maar dragen ook bij aan jouw mondverzorging. Met een netto-inhoud van 36 gram, zijn de pastilles compact verpakt in een handige doos die je eenvoudig mee kunt nemen. Bewaar en gebruik Smint Pastilles Smint pastilles zijn houdbaar en praktisch in gebruik. Hoewel deze kleine krachtpatsers lang houdbaar zijn, raden we je aan de houdbaarheidsdatum te checken op de verpakking zodat je altijd van de optimale frisheid kunt genieten. Bewaar de doos op een droge plek bij kamertemperatuur, zodat de pastilles niet aan kwaliteit inboeten. De beschermende doos zorgt ervoor dat jouw pastilles altijd beschermd zijn tegen vocht en andere externe factoren. Meer over Smint Pastilles Ben je op zoek naar alternatieven voor de Smint defensive pmint pastilles? Kijk dan eens naar andere varianten van Smint die verschillende smaakervaringen bieden. Experimenteer met mint, fruit of zelfs extra sterke varianten. Echter, als je een product zoekt dat speciaal ontwikkeld is voor een frisse adem in de avond, dan zijn deze defensive pmint pastilles jouw beste keuze. Probeer het zelf en laat je overtuigen door de verfrissende werking van Smint.
  • Pastilles ter verfrissing van de adem, met zoetstoffen. Met toegevoegd zink, vitamine C en vitamine B6.
  • Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben. Een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding zijn belangrijk.
inhoud en gewicht
36 Gram

ingrediënten

ingrediënten
Zoetstoffen (isomalt, maltitolstroop, sucralose, acesulfaam-K), vulstof (polydextrose), vitamine C (natrium-L-ascorbaat), voedingszuur (melkzuur), menthol, eucalyptol, stabilisator (glycerol), aroma's, zinklactaat, vitamine B6 (pyridoxinehydrochloride), kleurstof (briljantblauw FCF) Kan melk en soja bevatten
allergie-informatie

bevat: melk, soja

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 0 gram

Koolhydraten 90 gram

Koolhydraten waarvan suikers 0 gram

Vet 0 gram

Vet waarvan verzadigd 0 gram

Zout 0.34 gram

contactgegevens

PERFETTI VAN MELLE B.V.

Smint pastilles defensive
1 . 69