- 1 Meng de ingrediënten voor de marinade. Meng de kipreepjes erdoor en laat minimaal 1 uur marineren in de koelkast.
- 2 Blancheer de snijbonen 2 minuten in ruim water. Schep ze uit de pan in een vergiet en spoel koud.
- 3 Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking in het kookwater van de bonen. Giet af, spoel koud en laat goed uitlekken.
- 4 Verhit de wokolie en roerbak hierin de kip circa 4 minuten.
- 5 Voeg de paprika toe en bak circa 2 minuten mee.
- 6 Voeg de snijbonen, knoflook en paksoi toe en roerbak nog circa 3 minuten.
- 7 Breng op smaak met de woksaus en warm alles goed door.
- 8 Rooster intussen de cashewnoten in een droge, hete koekenpan. Hak ze grof.
- 9 Bestrooi de roerbak met de bosui en cashewnoten.