4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Zoete-aardappelstamppot met spinazie en chorizo

Zoete-aardappelstamppot met spinazie en chorizo

ingrediënten


20 min
4 personen
120 gram crème fraîche

dit product is niet beschikbaar

100 gram zongedroogde tomaatjes

dit product is niet beschikbaar

400 gram spinazie

dit product is niet beschikbaar

chorizo

dit product is niet beschikbaar

1 kilogram zoete aardappels

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de zoete aardappels in circa 15 minuten gaar. Verhit een droge koekenpan en bak hierin de chorizo knapperig. Giet het bakvet uit de pan. Voeg vervolgens handje voor handje de spinazie toe en laat slinken.
  • 2 Stamp de zoete aardappels tot een grove puree. Meng de crème fraîche, chorizo, spinazie en tomatenreepjes erdoor. Breng op smaak met zout en peper.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 660 kcal
vet 23 gram
verzadigd vet 10 gram
koolhydraten 89 gram
eiwit 18 gram
Terugroepactie | Campina echte slagroom 250gr