- 1 Kook de zoete aardappels en aardappels gaar en stamp grof. Rooster de hazelnoten in een droge, hete koekenpan en hak grof.
- 2 Verhit de helft van de olie en bak hierin de spruitjes kort goudbruin. Voeg wat water toe en stoof de spruitjes in 8-10 minuten gaar. Giet af en schep door de aardappelpuree. Verhit wat olie en bak hierin de uien goudbruin. Meng kort door de stamppot.
- 3 Doop de kleine plakjes geitenkaas eerst in de bloem, dan in het ei en haal daarna door het broodkruim. Zorg dat de hele geitenkaas goed bedekt is.
- 4 Verhit de overige olie en bak hierin de plakjes geitenkaas aan beide kanten goudbruin. Roer de rucola door de stamppot. Schep op borden en maak af met de geitenkaas. Bestrooi met de hazelnoten.
bereidingstip
Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.. Deze stamppot bevat extra veel foliumzuur, kalium en vitamines A, C en B6.