eenvoudig
20 min.
nagerecht, nagerecht/gebak
home recepten Zelf wafels maken

Zelf wafels maken

ingrediënten


20 min
arachideolie

dit product is niet beschikbaar

50 gram boter

dit product is niet beschikbaar

150 gram zelfrijzend bakmeel

dit product is niet beschikbaar

150 milliliter melk

dit product is niet beschikbaar

1 zakje vanillesuiker

dit product is niet beschikbaar

50 gram suiker

dit product is niet beschikbaar

1 ei

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

wafelijzer

  • 1 Splits het ei. Klop de eidooier met de suiker en vanillesuiker.
  • 2 Klop er de melk door en spatel er het gram zelfrijzend bakmeel door.
  • 3 Roer er vervolgens de gesmolten boter door.
  • 4 Klop het eiwit stijf en spatel dat door het beslag.
  • 5 Verhit een wafelijzer. Vet het dun in met arachideolie, schep er een laagje beslag in en bak circa 2 minuten.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram