6 personen
gemiddeld
15 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje
home recepten Zalmdip met gebakken kappertjes en grissini

Zalmdip met gebakken kappertjes en grissini

ingrediënten


15 min
6 personen
1 pak soepstengel

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels kappertjes

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels peterselie

dit product is niet beschikbaar

8 zoetzure augurkjes

dit product is niet beschikbaar

1 citroen

dit product is niet beschikbaar

200 gram gerookte zalm

dit product is niet beschikbaar

500 gram volle kwark

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

schone theedoek

  • 1 Meng de uitgelekte kwark met de zalm, citroenrasp, -sap, augurk en peterselie.
  • 2 Verhit de olie en bak hierin de kappertjes in circa 5 minuten krokant.
  • 3 Roer de kappertjes door de zalmdip en serveer met de soepstengels.

wijnadvies

Zalm en Sensas Chardonnay: allebei vol van smaak met een klein vetje.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 310 kcal
vet 18 gram
verzadigd vet 7 gram
koolhydraten 20 gram
eiwit 16 gram
Terugroepactie | Campina echte slagroom 250gr