4 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Zalm tandoori met naan en mangochutney

Zalm tandoori met naan en mangochutney

ingrediënten


20 min
4 personen
1 rode ui

dit product is niet beschikbaar

150 gram Griekse yoghurt

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel tandoorikruiden
2 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

500 gram zalmfilets

dit product is niet beschikbaar

4 takjes munt

dit product is niet beschikbaar

6 eetlepels mangochutney

dit product is niet beschikbaar

1 citroen

dit product is niet beschikbaar

400 gram diepvriestuinerwten

dit product is niet beschikbaar

4 naanbroden

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Rooster de naans volgens de aanwijzingen op de verpakking. Ontdooi de erwten in een zeef onder stromend warm water. Laat uitlekken. Boen de citroen schoon, rasp de gele schil en pers de vrucht uit. Meng 2 el mangochutney met het citroenrasp, 2 el citroensap en ¾ van de munt door de erwten.
  • 2 Schep de zalm om met de olie en tandoorikruiden. Verhit een droge koekenpan en bak de zalmblokjes in ca. 5 min. net gaar.
  • 3 Beleg de naans met yoghurt, ui en zalm. Besprenkel met de rest van de mangochutney en munt. Serveer met de erwtensalade.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 787 kcal
vet 29 gram
verzadigd vet 7 gram
koolhydraten 85 gram
eiwit 42 gram