4 personen
eenvoudig
25 min.
hoofdgerecht
home recepten Zalm met venkel en spinazie

Zalm met venkel en spinazie

ingrediënten


25 min
4 personen
1 citroen

dit product is niet beschikbaar

1 bosje basilicum

dit product is niet beschikbaar

200 gram spinazie

dit product is niet beschikbaar

4 zalmfilets

dit product is niet beschikbaar

200 gram zongedroogde tomaatjes

dit product is niet beschikbaar

2 venkelknollen
50 gram boter

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit de boter en bak hierin de venkel circa 7 minuten op een hoge stand. Voeg de tomaatjes toe en roer goed.
  • 2 Voeg de zalmfilets toe, zet de warmtebron lager en bak afgedekt circa 12 minuten. Neem de vis uit de pan, voeg de spinazie en basilicum toe en bak 2 minuten.
  • 3 Voeg het citroensap toe, leg de zalmfilets terug in de pan en verwarm nog 3 minuten.

bereidingstip

Dit recept is lekker met pasta.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 530 kcal
vet 26 gram
verzadigd vet 10 gram
koolhydraten 33 gram
eiwit 35 gram