bakplaat
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
bakplaat
bereiden
wijnadvies
Wie wijn wil schenken bij zalm heeft het heel makkelijk. Met chardonnay en sauvignon blanc zit je eigenlijk altijd goed. Bevat het recept wat meer ‘frisse’ ingrediënten, kies dan voor sauvignon blanc. Ferngreen, Jean Sablenay of Bergschaduw bijvoorbeeld. Ook een uitstapje maken richting zo’n knisperende Nava Real Rueda of Green Grüner Veltliner is beslist geen straf. Als je persoonlijk een wat rondere chardonnay lekkerder vindt, doe je jezelf, het gerecht en de wijn ook niet te kort. Keuze te over met Casa de Campo, Ultimo Passo en Viña Maipo. En voor wie durft: probeer eens een rode, licht gekoelde pinot noir van Domaine Brunet of een bourgogne bij de saltimbocca van zalm.
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
energie | 425 kcal |
vet | 31 gram |
verzadigd vet | 6 gram |
koolhydraten | 4 gram |
eiwit | 33 gram |
WEB01-SPAR-PU