- 1 Leg de tortilla's even in een warme oven of anti-aanbakpan zodat ze warm en soepel worden.
- 2 Ontdooi de spinazie volgens de aanwijzing op de verpakking in de magnetron of in een pannetje. Druk in een zeef het vocht uit de spinazie.
- 3 Roerbak de spinazie met de gehakte olijven in de olijfolie.
- 4 Schep de honing, paprikapoeder, peper, zout en feta erdoor.
- 5 Rooster de pijnboompitten in een droge hete koekenpan goudbruin.
- 6 Verdeel de spinazievulling over de tortilla's. Vouw ze tot een puntvormig zakje. Serveer ze rechtop in glazen of in hoge bakjes en strooi de pijnboompitten over de vulling.
- 7 Serveer met een tomatensalade.
bereidingstip
Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.
wijnadvies
Bij deze wraps past een Elzasser Pinot Blanc, een witte Bourgogne of een niet te zware Chardonnay van elders, uit Zuid-Afrika bijvoorbeeld. (9-11ºC).