4 personen
gemiddeld
20 min.
voorgerecht
home recepten Wrap met romige tomaat en roze garnalen

Wrap met romige tomaat en roze garnalen

ingrediënten


20 min
4 personen
200 gram garnalen

dit product is niet beschikbaar

4 blaadjes ijsbergsla

dit product is niet beschikbaar

4 tortillawraps

dit product is niet beschikbaar

1 snufje chilipoeder

dit product is niet beschikbaar

125 milliliter zure room

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels koriander

dit product is niet beschikbaar

2 lente-/bosuitjes

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

4 trostomaten

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Was en droog de tomaten en snijd ze in vieren. Verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes.
  • 2 Vermeng de tomaten met de knoflook, de bosui, de koriander en de zure room en breng op smaak met zout en chilipoeder.
  • 3 Verwarm de tortilla’s in de oven of koekenpan en beleg ze met een blaadje sla.
  • 4 Verdeel de tomatenroom en garnalen erover en maal er nog wat peper over. Vouw of rol dicht of leg ze plat op een bord. Serveer direct.

wijnadvies

Vanwege de tomaat een typisch Sauvignon Blanc-gerecht. Keuze te over: Jean Sablenay, Berg Schaduw, Qué Mas of Indomita bijvoorbeeld.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 330 kcal
vet 10 gram
verzadigd vet 5 gram
koolhydraten 41 gram
eiwit 16 gram