4 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Wrap met falafel en rauwkost

Wrap met falafel en rauwkost

ingrediënten


20 min
4 personen
1 bosje peterselie

dit product is niet beschikbaar

200 gram rauwkost

dit product is niet beschikbaar

krop kropsla

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels mayonaise

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels kwark

dit product is niet beschikbaar

400 gram falafel

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels olie

dit product is niet beschikbaar

4 tortillawraps

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

aluminiumfolie

  • 1 Verwarm de oven voor op 160ºC. Verpak de wraps in aluminiumfolie en verwarm ze circa 10 minuten in het midden van de oven.
  • 2 Verhit intussen de olie in een koekenpan en bak hierin de falafel om en om knapperig. Klop de kwark, mayonaise en knoflook door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
  • 3 Leg op elk bord een warme wrap en verdeel de sla, rauwkost, peterselie en falafel erover. Schep een flinke lepel kwarksaus erop, sla dubbel en serveer direct.

bereidingstip

Let op: de zuivel in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan zuivel met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 465 kcal
vet 27 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 38 gram
eiwit 13 gram