gemiddeld
20 min.
lunch, brunch
home recepten Wortelbroodjes

Wortelbroodjes

ingrediënten


20 min
1 bosje krulpeterselie

dit product is niet beschikbaar

kaas

dit product is niet beschikbaar

ham
eiersalade

dit product is niet beschikbaar

hagelslag

dit product is niet beschikbaar

1 pak witbroodmix

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

aluminiumfolie

  • 1 Verwarm de oven voor op 180ºC.
  • 2 Bereid de broodmix volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 3 Vorm steeds van een prop aluminiumfolie kleine ijshoorntjes.
  • 4 Rol een bolletje deeg uit tot een lange sliert. Rol deze van onder naar boven om het aluminiumfolie, zodat het brooddeeg ook de vorm van een ijshoorntje krijgt.
  • 5 Bak de broodjes circa 10 minuten in de oven.
  • 6 Vul de wortelbroodjes met beleg naar keuze (bijvoorbeeld hagelslag, eiersalade of ham en kaas) en steek een takje krulpeterselie erin als loof.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram