4 personen
gemiddeld
15 min.
brunch, ontbijt
home recepten Wentelteefjes met koffieroom

Wentelteefjes met koffieroom

ingrediënten


15 min
4 personen
2 eetlepels suiker

dit product is niet beschikbaar

75 gram mascarpone

dit product is niet beschikbaar

75 milliliter slagroom

dit product is niet beschikbaar

1 kopje espressokoffie

dit product is niet beschikbaar

poedersuiker

dit product is niet beschikbaar

150 gram frambozen

dit product is niet beschikbaar

40 gram boter

dit product is niet beschikbaar

8 plakjes kerststollen
8 plakjes oud witbrood
1 theelepel kaneelpoeder

dit product is niet beschikbaar

1 zakje vanillesuiker

dit product is niet beschikbaar

100 milliliter slagroom

dit product is niet beschikbaar

100 milliliter melk

dit product is niet beschikbaar

2 eieren

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Meng de ingrediënten voor de koffieroom en bewaar in de koelkast. Klop de eieren los met de melk, slagroom, vanillesuiker en kaneelpoeder. Doop de plakken brood kort in dit roommengsel.
  • 2 Verhit steeds een klontje boter in een koekenpan en bak hierin de wentelteefjes om en om goudbruin. Serveer warm en bestrooi met de frambozen en poedersuiker naar smaak. Schep wat koffieroom erop en serveer de rest erbij.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 410 kcal
vet 22 gram
verzadigd vet 13 gram
koolhydraten 40 gram
eiwit 12 gram