1 personen
gemiddeld
25 min.
hoofdgerecht
home recepten Visstickburger met venkelsalade en ravigotesaus

Visstickburger met venkelsalade en ravigotesaus

ingrediënten


25 min
1 personen
1 Italiaanse bol

dit product is niet beschikbaar

1 sinaasappel

dit product is niet beschikbaar

venkelknol
1 handje peterselie

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel kappertjes
2 zoetzure augurken

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel mosterd

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel mayonaise

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel crème fraîche

dit product is niet beschikbaar

3 vissticks

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de vissticks aan beide kanten goudbruin en krokant.
  • 2 Meng intussen de crème fraîche met de mayonaise, mosterd, augurk, kappertjes, peterselie en eventueel het loof van de venkel tot een saus. Snijd de rest van de venkel fijn en meng met de sinaasappelpartjes.
  • 3 Rooster het broodje. Besmeer het brood eerst met een beetje saus. Leg daarop de vissticks, vervolgens de venkelsalade en als laatste weer wat saus.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 655 kcal
vet 39 gram
verzadigd vet 8 gram
koolhydraten 54 gram
eiwit 19 gram