1 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Visburger met wortelvermicelli

Visburger met wortelvermicelli

ingrediënten


20 min
1 personen
1 cherry-/kerstomaatjes

dit product is niet beschikbaar

1 meergranenbol

dit product is niet beschikbaar

1 Italiaanse bol

dit product is niet beschikbaar

3 vissticks

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

eetlepel arachideolie

dit product is niet beschikbaar

theelepel honing

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel yoghurt

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel halvanaise

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels sinaasappelsap

dit product is niet beschikbaar

75 gram wortelreepjes

dit product is niet beschikbaar

75 gram wortels

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel rozijnen

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

feestprikker

  • 1 Schep de rozijnen door de wortel. Meng sinaasappelsap, halvanaise en honing. Spatel dit door de wortel.
  • 2 Verhit de olie en bak hierin de vissticks goudbruin in 4-5 minuten.
  • 3 Halveer het brood. Verdeel over één helft de wortelsalade, leg de vissticks erop en dek af met het kapje.
  • 4 Rijg de tomaat aan de spies en steek deze door de burger.

bereidingstip

Lekker met friet en mayonaise.. Lekker met een mango-abrikoosshake: sinaasappelsap gemixt met yoghurt, mango en abrikoos.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 625 kcal
vet 26 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 77 gram
eiwit 19 gram