2 personen
eenvoudig
15 min.
hoofdgerecht
home recepten Verse ravioli met gebakken bloemkool, olijven en pistache

Verse ravioli met gebakken bloemkool, olijven en pistache

ingrediënten


15 min
2 personen
2 eetlepels notenmix pistache
50 gram veldsla

dit product is niet beschikbaar

250 gram ravioli gevuld met kaas

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels groene olijven zonder pit
100 gram zuivelspread knoflook & kruiden
1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel rozemarijn

dit product is niet beschikbaar

400 gram bloemkolen

dit product is niet beschikbaar

2 sjalotjes

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit de olie in een koekenpan of hapjespan. Bak de sjalot met de bloemkool, rozemarijn en zout 10 min. op een middelhoge tot hoge stand goudbruin. Schep regelmatig om. Voeg de knoflook toe en bak op een matige stand 2 min. mee.
  • 2 Voeg de zuivelspread, olijven en 300 ml heet water toe. Roer door en verwarm op een middelhoge stand.
  • 3 Bereid intussen de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en meng door de saus. Verdeel de veldsla over diepe borden en schep de pasta erop. Bestrooi met de notenmix en serveer.

bereidingstip

Lekker met kaassnippers.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 678 kcal
vet 38 gram
verzadigd vet 12 gram
koolhydraten 56 gram
eiwit 23 gram