gemiddeld
10 min.
klein gerecht/snack, klein gerecht, brunch, klein gerecht/hapje
home recepten Venkel-worstenbroodjes met appelcompote

Venkel-worstenbroodjes met appelcompote

ingrediënten


10 min
1 eetlepel sesamzaad

dit product is niet beschikbaar

1 eidooier

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels appelcompote

dit product is niet beschikbaar

4 plakjes bladerdeeg

dit product is niet beschikbaar

theelepel venkelpoeder

dit product is niet beschikbaar

2 braadworsten

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC. Snijd de worsten open, haal het worstvlees eruit en meng het venkelpoeder erdoor.
  • 2 Halveer de plakjes bladerdeeg. Bestrijk het bladerdeeg met de appelcompote en schep wat van het worstvlees in het midden.
  • 3 Vouw het deeg dicht, bestrijk met ei en bestrooi met het sesamzaad. Bak de worstenbroodjes in de oven in circa 20 minuten gaar en goudbruin. Lekker met extra appelcompote.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 155 kcal
vet 11 gram
verzadigd vet 5 gram
koolhydraten 9 gram
eiwit 6 gram