4 personen
gemiddeld
20 min.
lunch, hoofdgerecht
home recepten Vega ‘kipwraps’ met perzik-limoensalsa

Vega ‘kipwraps’ met perzik-limoensalsa

ingrediënten


20 min
4 personen
1 limoen

dit product is niet beschikbaar

1 rode ui

dit product is niet beschikbaar

1 handje munt

dit product is niet beschikbaar

8 radijsjes

dit product is niet beschikbaar

2 perziken

dit product is niet beschikbaar

1 zakje rucola

dit product is niet beschikbaar

1 avocado

dit product is niet beschikbaar

4 grote tortillawraps

dit product is niet beschikbaar

350 gram vegetarische stukjes

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel kerriepoeder

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel olijfolie

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Meng de ingrediënten voor de salsa en breng op smaak met zout en peper.
  • 2 Verhit de olijfolie in een koekenpan, voeg de kerrie toe en bak 1 minuut. Voeg vervolgens de plantaardige stukjes toe en bak in circa 5 minuten rondom goudbruin.
  • 3 Verwarm intussen de tortillawraps kort in een droge, hete koekenpan. Serveer de tortilla’s met de kerriestukjes, avocado, rucola en perzik- limoensalsa.

bereidingstip

Geen plantaardige ‘kipstukjes’? Vervang dan door een ander soort vleesvervanger.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 500 kcal
vet 19 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 50 gram
eiwit 26 gram