eenvoudig
15 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje, bijgerecht
home recepten Varkenshaas met basilicum in parmaham

Varkenshaas met basilicum in parmaham

ingrediënten


15 min
2 eetlepels olie

dit product is niet beschikbaar

8 plakken parmaham

dit product is niet beschikbaar

8 basilicumblaadjes

dit product is niet beschikbaar

1 varkenshaasje

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

keukenpapier

  • 1 Snijd het varkenshaasje in 8 gelijke plakken. Bestrooi ze rondom met peper en leg op elk stukje vlees een basilicumblaadje. Wikkel de stukjes vlees in een plak parmaham.
  • 2 Verhit een beetje olie en bak de pakketjes hierin om en om in enkele minuten bruin en krokant. Laat even uitlekken op keukenpapier en serveer direct.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram