4 personen
gemiddeld
30 min.
nagerecht
home recepten Vanille-chocolade panna cotta

Vanille-chocolade panna cotta

ingrediënten


30 min
4 personen
zakje vanillesuiker

dit product is niet beschikbaar

250 milliliter slagroom

dit product is niet beschikbaar

1 blaadjes gelatine

dit product is niet beschikbaar

150 gram hazelnootpasta

dit product is niet beschikbaar

250 milliliter slagroom

dit product is niet beschikbaar

1 blaadjes gelatine

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Maak eerst de chocoladelaag en week de gelatine hiervoor in koud water.
  • 2 Verhit de room op een lage stand, voeg de hazelnootpasta toe en roer goed door.
  • 3 Knijp de gelatine uit en voeg deze al roerend toe aan de room.
  • 4 Verdeel het chocolademengsel over 4 glaasjes en laat 2 uur afkoelen in de koelkast.
  • 5 Doe voor de vanillelaag hetzelfde, maar voeg deze keer de vanillesuiker toe in plaats van hazelnootpasta.
  • 6 Schenk het vanillemengsel op de chocoladelaag in de glaasjes en laat de panna cotta nog 4 uur opstijven in de koelkast.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 660 kcal
vet 58 gram
verzadigd vet 33 gram
koolhydraten 25 gram
eiwit 10 gram