grillpan
bakplaat met bakpapier
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
grillpan
bakplaat met bakpapier
bereiden
bereidingstip
Lekker met gefrituurde uienringen. Klop met een garde 100 gram gezeefde bloem tot een glad beslag met 250 ml bier of koolzuurhoudend mineraalwater en 1 ei. Voeg een snufje zout en paprikapoeder toe en laat een paar minuten rusten. Snijd intussen 2 rode uien in dikke ringen. Verhit een laag arachide- of zonnebloemolie in een hoge pan tot 180ºC. Haal met een vork de uienringen door het beslag en laat ze rustig in de olie glijden. Frituur in enkele minuten goudbruin. Laat goed uitlekken op keukenpapier.
wijnadvies
Eigenlijk kun je bij een burger zowel wit, rosé of rood schenken. Ga je voor wit? Schenk dan een volle witte wijn, zoals een Chardonnay uit Argentinië. Hoe warmer de dag, hoe lekkerder een glas rosé smaakt. Wij adviseren dan een lekker Grigio Rosé. Kies je voor rode wijn bij een burger? Dan kom je al snel uit in Rioja. Favoriet is de Rioja Tinto.
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
energie | 1105 kcal |
vet | 73 gram |
verzadigd vet | 25 gram |
koolhydraten | 48 gram |
eiwit | 55 gram |
WEB01-SPAR-PU