8 personen
eenvoudig
20 min.
bijgerecht
home recepten Turks borrelbrood

Turks borrelbrood

ingrediënten


20 min
8 personen
200 gram pittige kaas 48+
8 zongedroogde tomaten
125 gram zoetepepertapenade
200 gram roomkaas

dit product is niet beschikbaar

1 Turks brood

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

barbecue met deksel

aluminiumfolie

  • 1 Steek de barbecue aan. Snijd de bovenkant van het brood horizontaal en verticaal een aantal keer een stukje in, zodat er blokjes ontstaan, maar snijd niet door tot de bodem. Het brood aan elkaar blijven zitten.
  • 2 Meng de roomkaas, tapenade, tomaten en geraspte kaas. Verdeel het mengsel tussen de inkepingen van het brood. Leg het brood op een stuk aluminiumfolie en rooster in ca. 15 min. op de gesloten barbecue goudbruin. Controleer vanaf 10 min. of de onderkant van het brood niet verbrandt.

bereidingstip

Lekker met platte peterselie.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 384 kcal
vet 20 gram
verzadigd vet 12 gram
koolhydraten 36 gram
eiwit 14 gram
Terugroepactie | Campina echte slagroom 250gr