4 personen
eenvoudig
25 min.
tussendoortje

Truffelmix

ingrediënten


25 min
4 personen
3 eetlepels cacaopoeder

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel rozemarijnnaaldje

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels ongezouten pistachenoten

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels kokosrasp

dit product is niet beschikbaar

50 gram boter

dit product is niet beschikbaar

150 milliliter slagroom

dit product is niet beschikbaar

200 gram pure chocolade

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Schep steeds met 2 theelepels bolletjes uit de chocolade.
  • 2 Rol de kokosbolletjes door de overige gemalen kokos, de pistachebolletjes door de overige pistachenoten en de rozemarijnbolletjes door de cacaopoeder.

wijnadvies

Chocolade is zeker een wijn­liefhebber. Vooral met Cream Sherry vormt het een droomcombinatie. Maar vlak ook de liefde voor cacao van Moscatel en Ruby en Tawny Port niet uit. En bij desserts met heel bittere chocolade smaakt juist rood van pure Cabernet Sauvignon heel spannend. Probeer maar eens!


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 635 kcal
vet 53 gram
verzadigd vet 31 gram
koolhydraten 27 gram
eiwit 9 gram