- 1 Verhit 3 eetlepels boter en bak de champignons in circa 10 minuten goudbruin. Voeg de knoflook en peterselie toe en bak nog 1 minuut.
- 2 Verdeel de champignons over 4 sneetjes brood, verkruimel de feta erover en beleg met de plakken kaas. Steek met een steker of glas een gat uit de overige 4 boterhammen.
- 3 Verhit een klontje boter in een koekenpan op een lage stand, leg 1 boterham in de pan en breek 1 ei in het gat. Bak circa 3 minuten tot het eiwit gestold en de eidooier nog zacht is.
- 4 Herhaal met de rest van de uitgestoken boterhammen. Leg de boterhammen met gebakken ei op de boterhammen met champignons en rooster de tosti’s circa 7 minuten in de oven (180°C). Serveer met de pesto.
bereidingstip
Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.