15 personen
eenvoudig
20 min.
lunch, klein gerecht, klein gerecht/hapje
home recepten Tortillarolletjes met rosbief en gegrilde groenten

Tortillarolletjes met rosbief en gegrilde groenten

ingrediënten


20 min
15 personen
150 gram rosbief

dit product is niet beschikbaar

4 tortillawraps

dit product is niet beschikbaar

50 gram pesto

dit product is niet beschikbaar

100 gram roomkaas

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 courgette

dit product is niet beschikbaar

1 groene paprika

dit product is niet beschikbaar

1 gele paprika

dit product is niet beschikbaar

1 rode paprika

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Schep de groenten om met de olie. Verhit een grillpan en gril de groenten tot ze mooie grillstrepen hebben.
  • 2 Roer de roomkaas los met de pesto.
  • 3 Verwarm de tortilla’s in een koekenpan en bestrijk ze met roomkaas.
  • 4 Beleg steeds met 2 plakjes rosbief en een reep van elke groente.
  • 5 Vouw de zijkanten van de tortilla’s iets naar binnen en rol ze op.
  • 6 Laat de wraps met de naad naar beneden ca 15 minuten opstijven in de koelkast. Snijd dan in rolletjes van circa 4 cm.

wijnadvies

Kies bij deze wraphapjes Spaanse wijnen, zoals Nava Rueda en Rosé Vega Libre voor de drinkers van wit. Roodliefhebbers gaan voor Finca Delabarca.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 140 kcal
vet 7 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 12 gram
eiwit 6 gram