4 personen
uitdagend
10 min.
voorgerecht
home recepten Tomatenbouillon met basilicum-yoghurtijs

Tomatenbouillon met basilicum-yoghurtijs

ingrediënten


10 min
4 personen
2 eetlepels rodewijnazijn

dit product is niet beschikbaar

2 takjes tijm

dit product is niet beschikbaar

1 laurierblaadje

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 kilogram trostomaat

dit product is niet beschikbaar

100 milliliter slagroom

dit product is niet beschikbaar

200 gram Griekse yoghurt

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie extra vergine

dit product is niet beschikbaar

citroen

dit product is niet beschikbaar

50 gram basilicum

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

bakplaat

schone theedoek

keukenmachine

  • 1 Schep een soeplepel koude bouillon in een diep bord. Hak het blok ijs in stukken en maal in een keukenmachine tot gruis. Verdeel dit ijs over de bouillon.

wijnadvies

Serveer bij deze tomatenbouillon Tiresia Prosecco Frizzante.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 285 kcal
vet 25 gram
verzadigd vet 11 gram
koolhydraten 10 gram
eiwit 5 gram
Terugroepactie | Campina echte slagroom 250gr