keukenpapier
bakplaat met bakpapier
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
keukenpapier
bakplaat met bakpapier
bereiden
bereidingstip
Maal wat gevriesdroogd fruit fijn in een keukenmachine en bestrooi de meringue hiermee. Gebruik dan geen cacaopoeder en chocolade.. Vind je de koffiebonen te heftig, laat ze dan gewoon weg.. Roer een paar eetlepels koffie- of amandellikeur door de mascarpone.. Je krijgt alleen een stevig schuim als je de eiwitten klopt in een brandschone kom. Maak de kom en gardes vetvrij door ze extra schoon te maken met citroensap en keukenpapier. Zorg ook ervoor dat er geen enkel spoortje eigeel tussen het eiwit zit.. Het schuim is klaar wanneer het glanzend en stevig is. Dit kun je ook checken door de kom met eiwitschuim even op z’n kop te houden: een stevig schuim loopt dan niet uit de kom!. Zet ze dan nog circa 1 uur terug in de oven tot ze helemaal droog zijn. Bewaar daarna tot een paar dagen in een afgesloten trommel.
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
energie | 300 kcal |
vet | 16 gram |
verzadigd vet | 10 gram |
koolhydraten | 35 gram |
eiwit | 5 gram |
WEB01-SPAR-PU