4 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Thaise curry met perzik en komkommer

Thaise curry met perzik en komkommer

ingrediënten


20 min
4 personen
2 lente-/bosuitjes

dit product is niet beschikbaar

1 bosje koriander

dit product is niet beschikbaar

komkommer

dit product is niet beschikbaar

200 gram perziken

dit product is niet beschikbaar

300 gram rijst

dit product is niet beschikbaar

limoen

dit product is niet beschikbaar

150 milliliter kokosmelk

dit product is niet beschikbaar

400 gram kipfilets

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels currypasta

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels groene currypasta

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit de olie op een lage stand en fruit hierin kort de currypasta. Voeg de kipfilet toe en bak deze om en om aan.
  • 2 Giet de kokosmelk en het limoensap erbij en laat circa 10 minuten zacht­jes pruttelen. Kook intussen de rijst.
  • 3 Snijd de perziken en komkommer in stukjes en schep door de curry. Warm 1 minuut mee. Bestrooi de curry met de koriander en bosui en serveer met de rijst.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 520 kcal
vet 14 gram
verzadigd vet 6 gram
koolhydraten 66 gram
eiwit 31 gram