- 1 Kook de sperziebonen, sugarsnaps en tuinbonen 4-5 minuten.
- 2 Giet ze af en spoel er koud water over.
- 3 Meng de bonen en sugarsnaps met de radijs en de helft van de peterselie.
- 4 Verhit de helft van de olie en bak hierin de zoete aardappelblokjes goudbruin.
- 5 Meng de ingrediënten voor de dressing.
- 6 Scheur de slabladeren iets kleiner en verdeel de bonensalade en dressing erover.
- 7 Bestrooi de tartaartjes met zout en peper.
- 8 Verhit de rest van de olie en bak hierin de tartaartjes circa 2 minuten per kant.
- 9 Bestrooi de salade met de Parmezaanse kaas en serveer met de zoete aardappels en tartaar.
bereidingstip
Voeg aan de salade 2 fijngewreven ansjovisfilets toe.. Neem blokjes feta in plaats van Parmezaanse kaas.