2 personen
gemiddeld
15 min.
hoofdgerecht
home recepten Tagliatelle met venkel, spinazie & gekookt ei

Tagliatelle met venkel, spinazie & gekookt ei

ingrediënten


15 min
2 personen
50 gram Parmezaanse kaas

dit product is niet beschikbaar

250 gram tagliatelle

dit product is niet beschikbaar

200 gram spinazie

dit product is niet beschikbaar

theelepel chilivlokken
2 kleine venkelknollen
1 grote venkelknol
30 gram roomboter

dit product is niet beschikbaar

2 eieren

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de eieren 7 min. in kokend water. Giet af, spoel koud en pel ze. Verhit intussen de roomboter in een koekenpan op een middelhoge stand en bak de venkel met wat zout 10 min. Voeg de knoflook en chilivlokken toe en bak 3 min. mee. Voeg de spinazie in delen toe en laat slinken.
  • 2 Kook intussen de pasta beetgaar, giet af en houd een kopje kookwater apart. Meng de pasta en kaas door de groenten. Voeg wat kookwater toe om het smeuïger te maken. Breng op smaak met zout en peper.
  • 3 Verdeel over diepe borden en serveer elk bord met een eitje.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 708 kcal
vet 28 gram
verzadigd vet 15 gram
koolhydraten 75 gram
eiwit 35 gram