4 personen
eenvoudig
25 min.
hoofdgerecht
home recepten Tagliatelle met surimi en rucola

Tagliatelle met surimi en rucola

ingrediënten


25 min
4 personen
125 gram rucola

dit product is niet beschikbaar

250 gram cherry-/kerstomaatjes

dit product is niet beschikbaar

2 rode pepers

dit product is niet beschikbaar

250 gram surimi

dit product is niet beschikbaar

3 lente-/bosuitjes

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

400 gram tagliatelle

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de tagliatelle beetgaar. Verhit 3 eetlepels olijfolie in een wok of hapjespan. Fruit hierin de bosui en schep de surimi en rode peper erdoor.
  • 2 Rooster de tomaten in de rest van de olijfolie en bestrooi met zout en versgemalen peper.
  • 3 Giet de tagliatelle af en schep deze met de rucola door het surimimengsel. Verwarm tot de rucola slinkt.
  • 4 Serveer met de tomaatjes erop.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 560 kcal
vet 15 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 85 gram
eiwit 18 gram