4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Tagliatelle met gerookte forel, asperges en peultjes

Tagliatelle met gerookte forel, asperges en peultjes

ingrediënten


20 min
4 personen
1 eetlepel verse dille

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels verse dille

dit product is niet beschikbaar

125 gram mozzarella

dit product is niet beschikbaar

125 gram mozzarella

dit product is niet beschikbaar

250 gram gerookte forelfilets
citroen

dit product is niet beschikbaar

limoen

dit product is niet beschikbaar

citroen

dit product is niet beschikbaar

limoen

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

250 gram groene asperges
3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

200 gram peultjes

dit product is niet beschikbaar

400 gram tagliatelle

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de tagliatelle met zout beetgaar.
  • 2 Kook de peultjes 2 minuten, giet ze af, spoel er koud water over en laat uitlekken.
  • 3 Verhit de olijfolie. Roerbak hierin de asperges en de knoflook 3 minuten.
  • 4 Voeg de peultjes toe en bak nog 2 minuten. Meng de citrusrasp door het groentemengsel.
  • 5 Schep de afgegoten tagliatelle, de forel, de mozzarella en 1 eetlepel dille erdoor en verwarm.
  • 6 Serveer het gerecht met de rest van de dille en partjes limoen.

wijnadvies

Het rokerige karakter van Pinot Gris van Arthur Metz en de Pinot Grigio van Montalto voelt de forel feilloos aan.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 625 kcal
vet 17 gram
verzadigd vet 6 gram
koolhydraten 80 gram
eiwit 34 gram