- 1 Kruis de vleestomaten in, leg ze even in heet water, pel ze en snijd ze in blokjes. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzing op de verpakking.
- 2 Verhit de olijfolie in een wok of hapjespan. Roerbak de courgettes in 4 minuten.
- 3 Voeg de tomaten en knoflook toe en bak ze even mee. Giet de tagliatelle af en laat goed uitlekken.
- 4 Schep de uitjes, mozzarella, pesto en tagliatelle door de courgettes en tomaten.
- 5 Lekker met een groene salade.
bereidingstip
Schep 1 eetlepel gehakte olijven door dit gerecht. . Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.
wijnadvies
Op zijn Italiaans als voorafje geserveerd vraagt dit zonnige gerecht om een frisse maar volle witte of roséwijn. Als hoofdgerecht zal het ook met een frisse rode Italiaan combineren.