4 personen
gemiddeld
15 min.
nagerecht/desserts, nagerecht
home recepten Sundae ijs met fudgesaus

Sundae ijs met fudgesaus

ingrediënten


15 min
4 personen
4 chocolate chip cookies
125 gram frambozen

dit product is niet beschikbaar

1 banaan

dit product is niet beschikbaar

4 bollen karamel-ijs

dit product is niet beschikbaar

4 bollen chocolade-ijs

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel suiker

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels amandelschaafsel

dit product is niet beschikbaar

150 milliliter slagroom

dit product is niet beschikbaar

100 gram karamelfudge

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verwarm de fudge met 50 ml slagroom in een pannetje en roer op een lage stand tot alle fudge gesmolten is. Laat afkoelen tot lauwwarm. Rooster het amandelschaafsel in een droge, hete koekenpan en houd apart.
  • 2 Klop de overige slagroom met de suiker stevig. Verdeel de bollen ijs over coupes en garneer met het fruit.
  • 3 Breek de koekjes in stukken en steek tussen het ijs en het fruit. Giet een lepel lauwwarme fudgesaus over het ijs. Garneer met een toef slagroom en bestrooi met amandelschaafsel.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 570 kcal
vet 33 gram
verzadigd vet 21 gram
koolhydraten 59 gram
eiwit 7 gram