4 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht

Stoofpotje

ingrediënten


20 min
4 personen
4 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

500 gram champignons

dit product is niet beschikbaar

300 gram rijst

dit product is niet beschikbaar

2 uien

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olie

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel Italiaanse kruiden

dit product is niet beschikbaar

500 gram schouderkarbonades

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Schud de vleesblokjes om met zout, peper en kruiden.
  • 2 Verwarm de olie en roerbak de vlees- en uiblokjes in circa 5 minuten mooi bruin.
  • 3 Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 4 Voeg de champignons en knoflook toe aan de roerbak en laat op middelhoge stand circa 3 minuten meebakken tot de champignons vocht loslaten en iets slinken.
  • 5 Leg het deksel op de pan en laat het geheel nog enkele minuten op lage stand stoven. Giet de rijst af en laat uitstomen.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 560 kcal
vet 20 gram
verzadigd vet 6 gram
koolhydraten 62 gram
eiwit 30 gram