12 personen
eenvoudig
25 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje, voorgerecht
home recepten Stokbrood met tomatentapenade, kaas en rauwe ham

Stokbrood met tomatentapenade, kaas en rauwe ham

ingrediënten


25 min
12 personen
200 gram rauwe hammen

dit product is niet beschikbaar

100 gram Parmezaanse kaas

dit product is niet beschikbaar

150 gram oude kaas

dit product is niet beschikbaar

140 gram tomatenpuree

dit product is niet beschikbaar

1 bosje basilicum

dit product is niet beschikbaar

4 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

280 gram gedroogde tomaten op olie

dit product is niet beschikbaar

2 afbakstokbroden

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Bak de stokbroden af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat ze iets afkoelen buiten de oven en snijd er aan de bovenkanten schuine inkepingen in voor de vulling.
  • 2 Pureer de gedroogde tomaten met de knoflook, de basilicum, de tomatenpuree, Parmazaanse kaas en de oude kaas.
  • 3 Bestrijk de inkepingen van de stokbroden met dit mengsel en druk er rauwe ham in.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 270 kcal
vet 12 gram
verzadigd vet 5 gram
koolhydraten 24 gram
eiwit 16 gram