12 personen
eenvoudig
25 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje, voorgerecht
home recepten Stokbrood met pesto, roomkaas en bosui

Stokbrood met pesto, roomkaas en bosui

ingrediënten


25 min
12 personen
2 eetlepels bieslook

dit product is niet beschikbaar

1 lente-/bosui

dit product is niet beschikbaar

2 tomaten

dit product is niet beschikbaar

300 gram verse roomkaas

dit product is niet beschikbaar

90 gram pesto

dit product is niet beschikbaar

2 afbakstokbroden

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Bak de stokbroden af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat ze iets afkoelen buiten de oven en snijd er aan de bovenkanten schuine inkepingen in voor de vulling.
  • 2 Meng de pesto met de roomkaas. Bestrijk de inkepingen van 2 stokbroden met dit mengsel.
  • 3 Steek er de plakjes tomaat in en bestrooi met de bosui of bieslook en peper.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 220 kcal
vet 12 gram
verzadigd vet 6 gram
koolhydraten 21 gram
eiwit 7 gram