bakplaat met bakpapier
aluminiumfolie
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
bakplaat met bakpapier
aluminiumfolie
bereiden
bereidingstip
Je kunt de spareribs ook verder afmaken in de oven. Verwarm dan de oven verder tot 200°C en bestrijk de spareribs met de overgebleven marinade. Bak ze in circa 30 minuten goudbruin.. Gebruik je spareribs die al zijn gegaard? Bestrijk ze met de helft van de marinade en verhit zo op de barbecue of in de oven.. <h4>Voorbereiding en kruiden</h4> Meng je kruidenmix en marinade goed en smeer de spareribs in. Verwijder het vlies voor extra malsheid en laat de ribben een paar uur marineren. . <h4>Bereiding en temperatuur</h4> Bak de spareribs op lage temperatuur (ongeveer 140 °C) voor 2 tot 3 uur, wikkel ze in aluminiumfolie voor het perfecte resultaat. Voeg rookhout toe voor een extra rokerige smaak. . <h4>Serveertips</h4> Serveer met een frisse salade of gegrilde groenten voor een complete maaltijd.
wijnadvies
Serveer bij dit Amerikaanse recept een Cabernet Sauvignon van Hills of California.
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
energie | 835 kcal |
vet | 49 gram |
verzadigd vet | 18 gram |
koolhydraten | 19 gram |
eiwit | 78 gram |
WEB01-SPAR-PU