4 personen
gemiddeld
25 min.
hoofdgerecht
home recepten Spinaziestamppot met gegrilde paprika en knapperige chorizo

Spinaziestamppot met gegrilde paprika en knapperige chorizo

ingrediënten


bestellen
25 min
4 personen
1 kilogram kruimige aardappel

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.85
2 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar, kies hieronder een alternatief

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 6.79
225 gram chorizo

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 9.27
150 milliliter melk

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 2.19
50 gram boter

dit product is niet beschikbaar, kies hieronder een alternatief

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 5.39

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 2.99

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 4.19
300 gram spinazie

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 2.95
1 pot geroosterde paprika

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 2.45

  • 1 Kook de aardappels in circa 20 minuten gaar. Verhit intussen de olie in een koekenpan en bak hierin de chorizo op een hoge stand knapperig.
  • 2 Stamp de aardappels tot een puree en voeg de melk en boter toe. Voeg handje voor handje de spinazie toe en laat slinken in de pan.
  • 3 Voeg vervolgens de gegrilde paprika toe en breng op smaak met zout en peper. Serveer de stamppot met de knapperige chorizo en wat bakvet uit de pan.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 600 kcal
vet 35 gram
verzadigd vet 15 gram
koolhydraten 46 gram
eiwit 21 gram