4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Spaghetti à la crème met spinazie

Spaghetti à la crème met spinazie

ingrediënten


20 min
4 personen
theelepel nootmuskaat

dit product is niet beschikbaar

250 milliliter crème fraîche

dit product is niet beschikbaar

400 gram spinazie

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 ui

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

300 gram spaghetti

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de spaghetti beetgaar. Verhit de olie en fruit de ui glazig. Voeg de knoflook toe en bak circa 1 minuut. Voeg dan de spinazie toe en roer tot deze is geslonken. Voeg de crème fraîche toe en meng goed.
  • 2 Giet de spaghetti af en voeg met de helft van de nootmuskaat toe aan de saus. Roer tot de pasta de saus iets heeft opgenomen. Schep op borden en bestrooi met de overige nootmuskaat.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 555 kcal
vet 28 gram
verzadigd vet 14 gram
koolhydraten 59 gram
eiwit 14 gram
Terugroepactie | Campina echte slagroom 250gr