gemiddeld
30 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje
home recepten Slawraps met pittige kip, perzik en pindadip

Slawraps met pittige kip, perzik en pindadip

ingrediënten


30 min
2 perziken

dit product is niet beschikbaar

1 krop ijsbergsla

dit product is niet beschikbaar

1 verse gember

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels sojasaus

dit product is niet beschikbaar

1 limoen

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels pindakaas

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels sambal badjak
2 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

300 gram kipfilets

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Snijd de kipfilet in reepjes. Verhit een koekenpan met de zonnebloemolie. Voeg de sambal toe en bak de kipfilet in circa 10 minuten op een middelhoge stand gaar en goudbruin. Breng op smaak met zout en peper.
  • 2 Meng de pindakaas met het limoensap, de sojasaus en gember. Voeg eventueel wat water toe om het geheel vloeibaarder te maken.
  • 3 Snijd de onderkant van de krop sla, was en droog de blaadjes. Vul de slablaadjes met wat pittige kip en leg er plakjes perzik naast. Rol op en serveer met de pindadip.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram